Yangın Çıkış Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saik vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kanatlar ortamında yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein dayak plakaları mevcuttur.

Takribî 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın güvenilir çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yürürlük tarihinden sonrasında konstrüksiyonlacak yeni binalar ile tasarruf amacı mütebeddil yahut ruhsat ittihaz zorunluluğunu müstelzim esaslı onarım ve tadilat kuruluşlacak bulunan yapılarda ve bu yönetmelikte tamlanan başka yapı, bina, tesis ve maslahatletmelerde uygulanır.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının Yangın Çıkış Kapısı dâhilen dışarıya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın bapları bazı kök daşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı kadeh Yangın Kapısı ve ısıevet dayanıklı bedduaşap gibi.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 Yangın Kapısı m fevkda bitirilebilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli vasat oluşturur.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine bili koparmak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde kâin insanoğluın ve öteki etkiliların yangın yahut herhangi bir ivedi vaziyet sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme malik, bünyelması zorunlu, mimariların vazgeçilemez unsurları beyninde mevzi almaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page